Gelderland

Vrachtwagenchauffeur botst frontaal tegen boom N795 Epe

EPE – Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagmiddag wel erg veel geluk gehad toen hij met zijn vrachtwagen op de N795 bij Epe frontaal tegen een boom botste. De chauffeur raakte wonder boven wonder niet gewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de Soerelseweg tussen Epe en Nunspeet. De vrachtwagenchauffeur reed in de richting van Epe toen het mis ging. Door een nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur van de weg en botste frontaal tegen een boom. Ook een bord met daarop de plaatsnamen werd omver gereden.

De chauffeur kon zelf uit het voertuig stappen en raakte niet gewond. De vrachtwagen daarin tegen raakte zwaar beschadigd. De trailer zit vast in het zand.

Een berger is onderweg om de vrachtwagen te bergen. De weg zal hiervoor worden afgesloten. Het verkeer tussen Epe en Nunspeet zal dan forse hinder ervaren.

Terwijl de agenten aan het wachten waren op de berger, botste een bestelbusje achterop een personenauto in de file die was ontstaan. De twee inzittenden van de personenauto en busje raakten niet gewond. De agenten hebben geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen