Gelderland

Slachtoffer dodelijke steekpartij Zutphen is 21-jarige man

ZUTPHEN – Het slachtoffer dat woensdagavond werd neergestoken en later overleed, is een 21-jarige man. Een 24-jarige man werd naar het ziekenhuis gebracht en raakte ook gewond.

Rond 21:30 uur woensdagavond kwam de eerste melding van een steekpartij binnen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en en troffen een gewond persoon aan op de kruising van de Gerard Doustraat met de Berkenlaan. Even later kwam er rond 21:40 uur een tweede melding binnen van een steekpartij op de kruising van de Berkenlaan met de J. P. Heijerstraat. Ook daar raakte een persoon gewond.

De toedracht van het incident wordt onderzocht.  De verdachte is inmiddels voorgeleid aan de Rechter-commissaris en zit nog vast.

Heeft u zelf iets gezien of gehoord die woensdagavond 11 oktober in de omgeving? Of heeft u camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2023472368.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen