Opmerkelijk

Jonge puppy op klaarlichte dag voor ogen baasje gestolen Brunssummerheide 

BRUNSSUMMERHEIDE – Afgelopen donderdag is een jonge puppy van nog geen tien weken oud voor de ogen van zijn baasje weggegrist op de Brunssummerheide in Limburg.

Het beestje met de naam Freya werd op donderdagmiddag tussen 12:00 en 12:45 uur gestolen voor de ogen van het baasje. Op dat moment zat het baasje op haar knieën omdat de pup van zijn halsbandje was losgebroken vanwege een harde knal. Het baasje probeerde de pup naar haar toe te lokken toen er vanuit het niets een man opdook en zo de pup meenamen.

Het baasje kwam niet snel genoeg weer in de benen en door de shock van de gebeurtenis en wat ze zag, kwam er geen geluid meer uit haar keel. Het beestje werd op nog geen vier meter afstand van de eigenaar weggepakt.

Freya is een zwarte pup met een witte vlek op haar borst, een klein wit vlekje op de kin en op de linker achterpoot. Ze is gechipt en geregistreerd. De eigenaren hebben aangifte gedaan van diefstal. De politie, dierenambulance en de boswachters zijn ook op de hoogte.

Gerelateerde artikelen