Noord Brabant

Steekpartij Sint-Willebrord eist leven van 41-jarige man

SINT-WILLEBRORD – Op de Kanariestraat in Sint-Willebrord (Noord-Brabant) is gisterenavond een 41-jarige man uit Rucphen overleden na een steekpartij. De man overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten werden rond 19:50 uur gealarmeerd voor de steekpartij. Meerdere hulpdiensten spoedden zich naar de locatie toe en startte direct de hulpverlening. Rond 21:00 uur werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 40-jarige Roosendaler aangehouden in Wernhout. Vanwege de steekpartij werd de straat afgesloten voor onderzoek. Zo wordt er gekeken naar wat er precies gebeurd is en doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden op 0900-8844.

Gerelateerde artikelen