Gelderland

Buurt reageert geschokt na dodelijke schietpartij Mauvestraat Apeldoorn

APELDOORN – Er heerst veel ongeloof in de Apeldoornse wijk Orden. Daar vond vanmiddag een dodelijke schietpartij plaats. Veel mensen waren getuige hiervan meldt Omroep Gelderland op haar website.

Volgens ooggetuigen zouden twee mannen ruzie met elkaar gehad hebben waarop de een besloot om een vuurwapen te pakken en gericht te schieten. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren maar dit was tevergeefs. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie startte direct een groot onderzoek en ook cirkelde er langere tijd een politiehelikopter boven Apeldoorn.

Buurtbewoners dachten eerst dat er vuurwerk werd afgeschoten maar dit bleken schoten te zijn. Er werd direct 112 gebeld waarna de hulpdiensten massaal ter plaatse kwamen. Inmiddels is de avond gevallen en is het nog altijd druk in de straat. Er wordt volop onderzoek gedaan naar de toedracht van de schietpartij.

De politie laat weten nog niets te kunnen zeggen over de identiteit van het slachtoffer en of er al een dader in beeld is.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen