Gelderland

Dode na schietpartij Mauvestraat Apeldoorn, politie start klopjacht

APELDOORN – Bij een schietpartij aan de Mauvestraat in Apeldoorn is vanmiddag een dode gevallen. De politie kamt met kogelwerende vesten de omgeving uit.

De politie opende meteen de klopjacht op de schutter. Ook is er een politiehelikopter boven Apeldoorn aan het vliegen. De hulpdiensten werden rond 16:15 uur massaal gealarmeerd. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen maar deze werd later afgemeld.

In de omgeving van het schietincident heeft de politie de boel afgezet met linten voor onderzoek. Er is veel politie aanwezig in de wijk om de dader te kunnen vinden. Ook de brandweer is ter plaatse gekomen om zichtschermen te plaatsen.

De politie laat wetend dat het gaat om een man die is overleden na de schietpartij. Hij is direct na de schietpartij overleden aan zijn verwondingen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen