Noord Brabant

Ontsnapte en gewapende tbs’er neergeschoten na achtervolging Hulten

HULTEN – Donderdagmiddag 19 oktober omstreeks 13.45 uur is een achtervolging beëindigd aan de Broekdijk in Hulten.

Een 27-jarige man, die eerder op de dag van zijn GGZ-instelling naar buiten mocht, keerde niet terug naar de instelling, waarna de politie werd ingeschakeld. De politie pikte uiteindelijk de man op ter hoogte van Etten-Leur waarna een achtervolging startte. De politie was betrokken met veel eenheden, waaronder leden van de Dienst Speciale Interventies en ook een politiehelikopter was aanwezig. Uiteindelijk na een achtervolging door Breda, Chaam en Baarle-Nassau is de achtervolging gestopt in Hulten. De politie kreeg de man niet uit zijn auto gepraat, waarna er geschoten is, omdat de man ook gewapend was. De man is daarbij gewond geraakt. Hij is vervolgens onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet een grootschalig onderzoek. De Broekdijk is afgesloten geweest voor verkeer.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen