Noord-Holland

Dronken bestuurster veroorzaakt ongeval A1 Naarden

NAARDEN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 01.00 uur een ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en een busje op de A1, vlak voor afslag Naarden en Bussum.

De auto botste achterop het busje, de bestuurster van de auto had veel te veel gedronken. Ze blies een F dat is het hoogste wat je kan blazen op het apparaat. De mevrouw moest voor controle mee naar het ziekenhuis. De inzittende van het busje kwamen vanaf het Amsterdam Dance Event (ADE) en waren onderweg naar huis. Niemand die in het busje zat raakte gewond.

De auto is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. Het busje is ook door een berger meegenomen, twee van de drie rijstroken van de A1 richting Amersfoort waren door het ongeluk afgesloten.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen