Gelderland

Grote file na ongeval met drie voertuigen A50 Beekbergen

BEEKBERGEN – Op de A50 bij Beekbergen heeft vrijdagmiddag rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s. Bij het ongeluk raakte zeker twee personen gewond.

Het ongeluk gebeurde op de rijbaan Apeldoorn – Arnhem, ter hoogte van afrit Loenen. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing. Een van de voertuigen kwam tegen de vangrail tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder twee ambulances en de brandweer werden opgeroepen. Laatst genoemde hoefde niet in actie te komen. Het ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken en behandeld. Of er ook iemand naar het ziekenhuis is overgebracht is niet bekend.

Vanwege het ongeluk is de linkerrijstrook afgesloten. Dit resulteert in een forse file vanaf knooppunt Beekbergen in de richting van Arnhem. Ook de andere kant op staat het behoorlijk vast. Er is namelijk een kijkersfile ontstaan.

Zodra het ongeluk is afgehandeld zouden de voertuigen worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen