Opmerkelijk

Hondje meer dan 48 uur alleen op hotelkamer in Utrecht, eigenaresse meldt zich later

UTRECHT – De Utrechtse politie heeft gisteren een hondje aangetroffen op een hotelkamer die was achtergelaten. Het beestje zat in een hoekje helemaal te trillen.

Het hondje is door de politie in beslag genomen nadat er meldingen binnen kwamen van het beestje. Het hondje bleek al langer dan 48 uur alleen op de hotelkamer te zijn geweest. De vloer zat onder de hondenpoep en plas.

Toen agenten de hotelkamer binnen gingen zagen zij het hondje bang in een hoekje trillen. Er was amper water en crackertjes beschikbaar voor het hondje. Omdat het diertje er verwaarloosd bij zat is er besloten om het dier in beslag te nemen.

De eigenaresse heeft zich later gemeld bij het hotel. Het gaat om een toerist uit Zuid-Korea. Zij heeft de nodige hulp ontvangen omdat zij verward over kwam. Er wordt nu voor het hondje uitgezocht wat de beste oplossing zal zijn.

Foto: Politie Utrecht

Gerelateerde artikelen