Landelijk

GEZOCHT | Bretly Dorder (24) verdacht van schiet- en steekpartij in Rotterdam en Zutphen

NEDERLAND – De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Bretly Dorder. Hij wordt ervan verdacht op 13 oktober een 60-jarige man te hebben doodgeschoten in Rotterdam en afgelopen nacht in Zutphen een 32-jarige man te hebben neergestoken.

Dorder, 24 jaar oud en zonder een vaste woon- of verblijfplaats, wordt gekenmerkt door zijn imposante gestalte, met een lengte van ongeveer 1.83 meter. Hij staat op de lijst als een potentieel gevaar met vuurwapens. Het is van uiterst belang dat zijn arrestatie snel plaatsvindt om verdere incidenten te voorkomen.

De politie doet een dringend verzoek aan iedereen die informatie heeft over de verblijfplaats van Bretly Dorder om contact op te nemen met de Opsporingstiplijn op 0800 – 6070. Als u de voorkeur geeft aan anonimiteit, kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen via 0800–7000.

Als u Bretly Dorder ziet, benader hem dan niet zelf, maar bel direct de politie op 112.

Gerelateerde artikelen