Noord-Holland

Groot verdriet bij Noord-Hollandse agenten, politiehond Jimi overleden

NEDERLAND – Het was een zware en zwarte dag voor de politie van Noord-Holland. Gisteren heeft politiehond Jimi het leven gelaten in het bijzijn van zijn begeleider.

Zijn begeleider en andere agenten noemen hem een echte boevenvanger. Jimi was onderdeel van het politieteam van Haarlem en omstreken. Twee jaar geleden ging het al niet zo goed met de hond, maar zijn begeleider en de andere agenten waren blij met de extra bonusjaren. De hond heeft veel bijzondere taken gehad. Zo spoorde hij een koperdief op, hield hij een agressieve man onder controle en rekende hij twee vechtersbazen in, zo is te lezen op NHnieuws.nl

Jimi was inmiddels niet meer aan het werk en genoot van zijn pensioen bij zijn begeleider en zijn familie.

Foto: Politie Noord-Holland

Gerelateerde artikelen