Gelderland

Gewonde onder politiebegeleiding naar ziekenhuis na overval in Harfsen

HARFSEN – Bij een overval op de Reeverweg in Harfsen (Gelderland) is afgelopen nacht een gewonde gevallen. Het slachtoffer is per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De plek van de overval werd ruim afgezet.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een overval in het Gelderse dorp. Meerdere politiewagens spoedde zich richting de locatie. Ook een ambulance kwam ter plaatse omdat het slachtoffer, verwondingen had opgelopen. De toegesnelde agenten hoorden direct het verhaal aan en verleenden hulp aan het gewonde slachtoffer. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en behandeld waarna zij hem hebben overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is achter de ambulance aangereden om het slachtoffer in het ziekenhuis te bewaken.

De agenten hebben op de Reeverweg, een groot gedeelte afgezet met linten. Op een parkeerplaats staan enkele pionnen. Volgens een aanwezige agent ligt er tussen de pionnen sporen die veilig gesteld moeten worden door forensisch rechercheurs.

Waar de overval precies heeft plaatsgevonden is niet bekend. Agenten doen zowel onderzoek bij een woning als op een parkeerplaats die tegenover de woning ligt.

De Reeverweg is enkele uren afgesloten geweest vanwege sporenonderzoek van de forensische opsporing en recherche.

Over eventuele verdachten kon de aanwezige officier van dienst van de politie geen mededelingen doen in verband met het lopende onderzoek. Het enige wat zij kon bevestigen is dat zij onderzoek doen naar een overval en dat er bij de overval een gewonde is gevallen die voor verdere behandeling naar het ziekenhuis is overgebracht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen