Gelderland

Fietser ernstig gewond na aanrijding met landbouwvoertuig Bovenweg Nunspeet

NUNSPEET – Bij een ernstig ongeluk op de Bovenweg in Nunspeet is dinsdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een landbouwvoertuig. Een traumahelikopter landde naast de plek van het ongeluk voor medische assistentie.

Het ongeluk gebeurde rond half vier. Door een nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met een landbouwvoertuig die daar stond wegens werkzaamheden aan een slootje. De fietser kwam hard ten val en liep ernstige verwondingen op. Drie ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietser terwijl agenten verklaringen opnamen van getuigen en van de betrokken landbouwvoertuig chauffeur.

De Bovenweg werd ter hoogte van de Oosteinderweg volledig afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk.

De zwaargewonde fietser is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen