Gelderland

Rijinstructeur met spoed naar ziekenhuis na ongeluk in Apeldoorn

APELDOORN – Een rijinstructeur is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Zwanensprengweg in Apeldoorn. De man botste achterop de scooter van zijn leerling en kwam ten val. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurd rond 12.30 uur. De rijinstructeur reed met zijn twee leerlingen over de Zwanensprengweg, een van de leerlingen remde voor een busje dat bij een bedrijf van het terrein wilde weg rijden. De rijinstructeur merkte dit te laat op en botste achterop de scooter van zijn leerling en kwam hard ten val.

De rijinstructeur raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep letsel op aan zijn arm/schouder. De leerling kwam met de schrik vrij.

Een deel van de Zwanensprengweg werd afgesloten. Verkeer kon om en om langs het ongeval passeren.

Agenten hebben van betrokkenen een verklaring opgenomen. De twee leerlingen worden opgehaald door de rijschool.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen