Gelderland

Vrouw gewond na kettingbotsing tussen touringcar en 3 auto’s Amersfoortseweg Apeldoorn

APELDOORN – Bij een kettingbotsing tussen een touringcar en drie personenauto’s op de Amersfoortseweg (N344) tussen Apeldoorn en Uddel is een vrouw gewond geraakt. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur. Er was file ontstaan en de chauffeur van de touringcar merkte dit te laat op en botste achterop de file. Het gevolg; de touringcar ramt een personenauto van achteren die vervolgens weer de auto voor zich aan tikt en die op zijn beurt de auto voor zich. Drie personenauto’s liepen schade op, een van hen moest worden afgesleept. Ook de touringcar liep schade op maar kon zelfstandig verder rijden.

De bestuurster van de auto die door de touringcar van achteren werd aangereden, raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

Een rijbaan van de N344 in de richting van Uddel, was gedurende de afhandeling van het ongeluk afgesloten. De weg wordt met ongeveer 15 minuten vrij gegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen