Noord Brabant

Persoon overleden na onwel worden en val van fiets Stationsstraat Rijen

RIJEN – Zaterdagavond 28 oktober omstreeks 19.50 uur is een persoon overleden aan de Stationsstraat in Rijen.

Een man werd tijdens het fietsen onwel en kwam door de val met zijn hoofd op de stoep terecht. Meerdere hulpdiensten waaronder ook het Mobiel Medisch Team, welke per helikopter werd ingevlogen, waren aanwezig. De hulpdiensten hebben geprobeerd om hulp te verlenen, maar het mocht niet meer baten. De man overleed ter plaatse.

De omgeving was afgezet. De brandweer had ook een zichtscherm geplaatst.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 1. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am going through issues with your RSS. I don’t know why I cannot subscribe to it. Is there anybody having the same RSS problems? Anyone who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

 2. I’ll right away take hold of your rss feed as I can not to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please permit me understand in order that I could subscribe. Thanks!

 3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thanks!
  You can read similar article here: Which escape
  room

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *