Gelderland

Man steelt iPad uit auto Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Op dinsdag 8 augustus 2023 heeft een onbekende man een iPad gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

Het voorval gebeurde begin augustus. De politie vraagt nu aandacht voor de diefstal. De man fietste over het fietspad van de Deventerstraat en stapte vervolgens af. Al bellend liep hij langs een auto waar hij eerder voorbij fietste. Daarna opende hij het portier van de auto en pakte de iPad weg. De man liep daarna weg.

De laatste locatie van de iPad is in het Majellapark in Utrecht. De politie is nu op zoek naar getuigen of mensen die de man kennen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Wil je liever anoniem je informatie doorgeven, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 

Gerelateerde artikelen