Gelderland

Twee personen zwaargewond na frontale botsing tegen boom Otterloseweg (N304) Hoenderloo

HOENDERLOO – Afgelopen nacht zijn een man en een vrouw zwaargewond geraakt nadat zij met een auto frontaal tegen een boom botsten op de Otterloseweg (N304) in Hoenderloo.

Het ongeluk gebeurde rond 04:00 uur. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. De automobilist reed vanaf Hoenderloo richting Apeldoorn waarna zij door een onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal tegen een boom botsten. De opgeroepen brandweer die ter plaatse kwam, heeft de brand geblust die na het ongeval uitbrak.

Daarna heeft de brandweer de twee inzittenden uit de auto bevrijdt waarna zij met spoed naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen