Noord-Holland

UPDATE | Man (36) overleden na steekpartij Hazelaarstraat Amsterdam

AMSTERDAM – De man die gisterenochtend werd neergestoken aan de Hazelaarstraat in Amsterdam-Noord, is aan zijn verwondingen overleden. De politie laat weten dat het gaat om een 36-jarige man met de Marokkaanse nationaliteit.

Vanwege de ernst van de situatie werden de hulpdiensten groots ingezet. Naast twee ambulances werd een trauma-arts per helikopter ingevlogen voor de behandeling van het slachtoffer. De brandweer heeft had incident locatie afgeschermd met schermen.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de Hazelaarstraat, staat nog niet vast. Wel is het duidelijk dat meerdere mensen iets zien en/of gehoord hebben van het heftige incident. De politie roept iedereen die mogelijk getuige is geweest op om zich bij te melden. Niet alleen omdat alle informatie over de zaak welkom is, maar zeker ook zodat we de juiste (slachtoffer)hulp kan worden aangeboden.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen