Gelderland

Twee opzittenden scooter zwaargewond na aanrijding met auto Brinklaan Epe

EPE – Bij een ernstig ongeluk op de Brinklaan in Epe zijn maandagmiddag twee personen zwaargewond geraakt en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De twee zaten op een scooter en werden aangereden door een personenauto.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Brinklaan met de Hardenbrink. De scooter reed over de Hardenbrink en had voorrang moeten krijgen van de automobilist. De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Meerdere ambulances en politiewagens kwamen ter plaatse en ontfermden zich over de twee gewonden. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze werd halverwege de vlucht gecanceld.

De twee opzittenden van de scooter, een man en vrouw liepen zware verwondingen op bij het ongeluk en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hij is door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De kruising is vanwege het ongeluk en het daarop volgende politieonderzoek afgesloten. Dit resulteert in een forse verkeershinder in het centrum van Epe.

De kruising blijft nog zeker twee uur dicht voor het sporenonderzoek van de politie. Na het onderzoek zullen beide voertuigen worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen