Zeeland

Hulpdiensten zoeken auto na eenzijdig ongeval in Dreischor

DREISCHOR – Donderdagavond 2 november tegen 19.35 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Weg door het Dijkwater in Dreischor.

Een personenauto met twee inzittenden was van de weg geraakt en in droge sloot terechtgekomen. De auto lag zo’n 25 meter verder achter bosjes waardoor het even duurde voor de auto gevonden werd. De bijrijder was uit de auto gegaan voor hulp, bij aankomst van de brandweer kon hij de auto niet meer vinden en wist die de exacte locatie van het ongeval niet meer.

Na half uur zoeken werd de auto eindelijk gevonden maar bestuurder bleek weg te zijn. De hulpverleners hebben een zoekactie gedaan in een weiland en langs de rest weg. Uiteindelijk bleek de bestuurder veilig binnen te zitten. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De weg was langere tijd afgesloten. Een berger zal het voertuig afslepen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen