Utrecht

Fietser ernstig gewond na aanrijding met automobilist Hamseweg Hoogland.

HOOGLAND – Vrijdagmiddag 3 november omstreeks 12.15 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Hamseweg in Hoogland.

Hierbij is een fietser en een personenwagen met aanhangwagen betrokken geraakt. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. Een fietsster raakte zwaargewond en nadat deze was gestabiliseerd is het slachtoffer onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De traumahelikopter werd ingevlogen. Om de arts van het traumateam zo snel snel mogelijk bij het slachtoffer te brengen is gekozen voor een rendez-vous. De ambulance met het slachtoffer en traumahelikopter hebben een landingslocatie met elkaar afgesproken. De politie doet onderzoek naar het verkeersongeval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen