Internationaal

VIDEO | Twee omstanders springen in water om man uit water te redden Molenbeek, België

MOLENBEEK (B) – Er zijn beelden opgedoken op X (voormalig Twitter) waarin te zien is hoe twee omstanders het koude water van het Brusselse Kanaal aan de Henegouwenkaai in Molenbeek springen om een man te redden.

De man die in het water lag was buiten bewustzijn en moest worden gereanimeerd waarna hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht. Hij werd door brandweerduikers uit het water gehaald. De twee omstanders die ook het water in sprongen raakten onderkoeld en zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het Belgische parket heeft laten weten dat het om een wanhoopsdaad van de man ging die te water raakte.

Video: @ikazban (X)

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *