Utrecht

Zware crash A27 Eemnes, automobilist zwaargewond naar ziekenhuis

EEMNES – Zaterdagmiddag 4 november tegen 15.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A27 R 99,4 in Eemnes. Een personenauto was van de snelweg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen.

De auto raakte volledig aan gruzelementen. Vele hulpdiensten werden met spoed ingezet. De inzet van de opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd. Bij aankomst van de hulpverleners zat er nog een persoon in het voertuig. De automobilist is zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval zorgde voor file in de richting van Utrecht naar Almere, tussen Hilversum en Eemnes. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen