Gelderland

Agenten in kogelwerende vesten op Marktplein Apeldoorn na zien mogelijk vuurwapen

APELDOORN – Op het Marktplein in Apeldoorn, is ter hoogte van het gemeentehuis flinke paniek ontstaan nadat er een man met een mogelijk vuurwapen liep. Meerdere politiewagens, agenten in kogelwerende vesten en met getrokken vuurwapens stonden op het Marktplein.

Rond 13.55 uur kreeg de politie meerdere 112-meldingen binnen over de man. Zeker vijf politiewagens kwamen het Marktplein oprijden. Agenten met kogelwerende vesten gingen op zoek naar de man. Deze ging er uiteindelijk bij het zien van de politie ervandoor. De man werd uiteindelijk aangehouden door agenten met getrokken vuurwapens. De politie meldt dat zij de man door een zogeheten BTGV actie hebben aangehouden. Volgens de politie is er geen vuurwapen aangetroffen maar ging het om een bagagedrager

Tijdens de paniek, die ontstond op het marktplein zou er een vrouw met haar fiets ten val zijn gekomen. De politie komt graag met de vrouw in contact. De vrouw kan de politie bereiken via 0900-8844.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *