Gelderland

Waarschuwingsschot gelost na ‘bedreiging met wapen’ MediaMarkt Apeldoorn

APELDOORN – De politie heeft vanmiddag bij een aanhouding van een verdachte een waarschuwingsschot gelost.

Vanmiddag werd de politie gealarmeerd voor een incident in de MediaMarkt aan de Voorwaarts in Apeldoorn. Daar zou iemand hebben gedreigd met een vuurwapen. De verdachte reed vanaf de winkel weg op een scooter richting de Hornbach en vervolgens naar station De Maten. In de buurt van de Muldersdreef werd hij aangehouden. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost.

Bij de aanhouding had de verdachte het vuurwapen nog op zak. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2023516255

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!