Gelderland

Automobilist gewond bij zwaar ongeval Nijkerkerstraat Putten

PUTTEN – Bij een ongeluk op de Nijkerkerstraat in Putten is woensdagavond een automobilist gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats rond 18.45 uur op de Nijkerkerstraat, gelegen tussen Putten en Nijkerk.

De chauffeur van de vrachtwagen reed met oranje zwaailampen achteruit een inrit in. De bestuurder van de personenauto merkte dit te laat op waarna zij tegen de trailer botste. Na de melding van het ongeluk snelden hulpdiensten massaal ter plaatse. Onder de hulpverleners bevonden zich meerdere brandweerwagens en ambulances, en er werd een traumahelikopter gealarmeerd.

Helaas kon de traumahelikopter vanwege slechte weersomstandigheden niet opstijgen. De bemanning van de traumahelikopter heeft daarom de reis naar de plaats van het ongeluk met de auto moeten afleggen, zij werden onderweg afgemeld. De automobiliste van de auto zat klem in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd.

Als gevolg van het ongeval is de Nijkerkerstraat volledig afgesloten voor het verkeer. De vrouw die zich in de personenauto bevond, is inmiddels in de ambulance geplaatst en zal naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verdere medische zorg.

Door de politie wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!