Gelderland

Overstekende fietser geschept door automobilist Koning Stadhouderlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn. De fietser is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur op de kruising Koning Stadhouderlaan met de Prins Willem Alexanderlaan. De fietser reed over het fietspad langs de Prins Willem Alexanderlaan en wilde de Koning Stadhouderlaan oversteken bij de verkeerslichten. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. De fietser belandde door het ongeluk op de voorruit van de auto.

De fietser raakte gewond en moest door het toegesnelde ambulancepersoneel worden nagekeken en behandeld. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.

Zowel de fiets als auto liepen flinke schade op. In de voorruit van de auto is een flinke barst te zien. De Koning Stadhouderlaan was in de richting van de Europaweg afgesloten vanwege het ongeluk. De auto zal door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!