Gelderland

Twee mannen aangehouden voor rijden onder invloed tijdens dodelijk ongeval A12 Ede

EDE – De politie heeft vandaag twee mannen aangehouden van 45 en 30 jaar voor het rijden onder invloed. Zij waren betrokken bij een ernstige aanrijding afgelopen nacht waarbij een 18-jarige man uit Nieuwegein om het leven kwam.

Het ongeval gebeurde rond 00:30 uur op de A12 bij Ede ter hoogte van Knooppunt Maanderbroek. De 18-jarige inzittende van een van de auto’s overleefde de aanrijding niet. De twee andere mannen die zijn aangehouden raakten ook gewond. Zij zijn aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.

De politie heeft het ongeval in onderzoek. Hiervoor was de A12 urenlang afgesloten in de richting van Utrecht.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!