Zuid-Holland

Fietser (70) overleden na aanrijding met trein op spoorwegovergang Dordrecht

DORDRECHT – Vrijdagmiddag 10 november rond 16.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de spoorwegovergang aan het Stationsplein in Dordrecht.

Op de spoorwegovergang was een fietser geschept door een trein. Hulpdiensten waren in groten getale aanwezig om het slachtoffer medische hulp te bieden. De omgeving bij het ongeval werd groots afgezet door de politie. Ondanks de toegesnelde medische hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plekke. Het gaat om een 70-jarige man uit Dordrecht.

Het is nog niet bekend hoe de fietser kon worden aangereden door de trein. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van de aanrijding. Het treinverkeer liep door de vertraging flinke vertraging op.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!