Gelderland

Vrouw onder invloed van alcohol belandt met auto in sloot Emst

EMST – Een vrouw heeft het vanavond wel erg bont gemaakt op de Vaassensebinneweg in Emst. Zij belandde door een nog onbekende oorzaak in de sloot. En wat blijkt? Zij had te veel alcohol op.

De vrouw reed vanaf Epe naar haar woning in Vaassen toen zij door een onbekende oorzaak in een sloot terecht kwam. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar de vrouw raakte niet gewond. Wel moest zij een blaastest afleggen. En het resultaat? Zij blies het hoogste resultaat wat je kan behalen. Zij is aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het politiebureau moet zij een tweede test ondergaan aan het ademanalyseapparaat. De vrouw gaf aan geen idee te hebben hoe zij in de sloot is beland.

Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *