Zuid-Holland

Grote uitslaande brand in appartementencomplex Kleiweg Rotterdam

ROTTERDAM – Zaterdagmorgen 11 november rond 09.10 uur was brand ontstaan in een appartementcomplex aan de Kleiweg in Rotterdam.

De brand woedde in drie woningen boven het café en was uitslaand. Dit zorgde voor zwarte rookontwikkeling. Meerdere ambulances waren aanwezig om personen met rookinhalatie te controleren. De brandweer schaalde op naar sein ‘zeer grote brand’. Brandweerlieden zijn gestart met de blussing. De brandschade is enorm.

Twee personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Stichting Salvage is opgeroepen ter ondersteuning van de afhandeling van de schade.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!