Gelderland

Man steelt portemonnee en pint ruim 500 euro Fuutweg Apeldoorn

APELDOORN – Op 8 juli 2023 stapt een nietsvermoedende vrouw in haar auto nadat zij daarvoor haar portemonnee op het dak van de auto was vergeten. Deze is ergens van het dak gevallen en gevonden door een man.

Deze man pint vervolgens een bedrag van 500 euro van haar rekening. De man is door de camerabeelden van de geldautomaat op beeld vastgelegd. Te zien is hoe de man een capuchon draagt met een zonnebril en een mondkapje.

Geef je tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *