Noord Brabant

Man met verward gedrag loopt basisschool binnen in Oisterwijk

OISTERWIJK – Dinsdagmorgen 14 november rond 08.00 uur kwam een man met verward gedrag binnengelopen in een basisschool aan de Willem de Zwijgerlaan in Oisterwijk.

Op het moment van binnenkomen waren er enkele kinderen aanwezig in de school. De man welke verward is, begon dreigende taal uit te schreeuwen waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. De aanwezige kinderen zijn elders ondergebracht. Het is nog niet duidelijk waarom de man de basisschool binnenliep.

Volgens een woordvoerder van de politie is de man de school uit gevlucht. Hierom is er opgeschaald naar GRIP 2. De man heeft vermoedelijk een explosief in de school achtergelaten. De omgeving is momenteel groots afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is aanwezig om het mogelijk explosief te onderzoeken.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen