Utrecht

Inzittende slaat op de vlucht nadat auto over de kop slaat A1 Eemnes

EEMNES – Donderdagmorgen 16 november tegen 02.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A1 bij hectometerpaal 30,3 n ter hoogte van Eemnes.

Een personenauto was over de kop geslagen op de snelweg. Een inzittende van het voertuig is nagekeken in de ambulance en naar het ziekenhuis vervoerd. Gelijktijdig was de politie ook nog op zoek naar een andere inzittende. Hiervoor werd de omgeving doorzocht door de agenten. De parallelbaan was tijdens de afhandeling het ongeval volledig afgesloten. De persoon die gevlucht was is over een naastgelegen sloot gesprongen en het zonnepanelenveld ingegaan. Hier is hij aangehouden door de politie. De brandweer werd gealarmeerd om te helpen de verdachte weer aan de goede kant van de sloot te krijgen.

Een berger heeft het voertuig afgesleept. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen