Zeeland

Meerdere gewonden bij zwaar ongeval Nieuwe Koolweg Zierikzee

ZIERIKZEE – Donderdagmorgen 16 november om 07.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Koolweg in Zierikzee.

De hulpdiensten zijn groots ingezet waaronder twee traumateams en meerdere brandweer en ambulance eenheden. Het ongeval is opgeschaald naar het sein ‘Grote HV’. Tenminste vier voertuigen waaronder een bestelbus zijn met elkaar in botsing gekomen. De personenauto kwam in de sloot terecht. In de voertuigen zaten vijf mensen bekneld. De brandweer heeft de inzittenden met hydraulisch redgereedschap te bevrijdt. Drie gewonden zijn per ambulance met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Eén gewonde is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gevlogen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

De weg is tot 12.00 volledig afgesloten voor het verkeer. Een berger zal de voertuigen afslepen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen