Gelderland

Fietser overleden na zeer ernstig ongeval Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Deventerstraat in Apeldoorn is een persoon overleden. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. 

Het ongeluk gebeurde op de parallelweg van de drukke N344 tussen Apeldoorn en Twello. Ter hoogte van het viaduct van de A50 ging het gruwelijk mis. Door een nog onbekende oorzaak kwam een personenauto met een fietser in botsing. 

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft schermen geplaatst om het zicht af te nemen voor voorbijgangers. De traumahelikopter landde in een weiland naast het ongeluk. 

Het ambulancepersoneel heeft zich samen met het mobiel medisch team enige tijd ontfermd over het gewonde slachtoffer. Desondanks is het slachtoffer ter plekke overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft de familie van het slachtoffer op de hoogte gebracht.

De politie heeft de omgeving afgezet met linten en gaan sporenonderzoek doen. De verkeersongevallen analyse van de politie komt ter plaatse voor onderzoek.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen