Gelderland

Fietser gewond na aanrijding met automobilist De Ontvangst Apeldoorn

APELDOORN – Bij een aanrijding op de Ontvangst in Apeldoorn heeft een persoon verwondingen opgelopen na een aanrijding met een automobilist. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond plaats omstreeks 18.00 uur op de kruising van de Ontvangst en de Veenhuizerweg, in de buurt van winkelcentrum het Fort. Door een nog onbekende reden merkte de automobilist de persoon niet op, wat resulteerde in een harde botsing. De fietser belandde op de voorruit en raakte gewond.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de gewonde persoon geƫvalueerd en behandeld, waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft verklaringen opgenomen van zowel getuigen als betrokkenen. De auto vertoont een aanzienlijke barst in de voorruit.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen