Gelderland

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Apeldoorn waarbij meisje (15) om het leven kwam)

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval gisteren op de Deventerstraat in Apeldoorn. Daarbij kwam een 15-jarig meisje uit Apeldoorn om het leven.

Het tragische ongeval gebeurde gisteren op de Deventerstraat in Apeldoorn vlak bij het viaduct van de A50 rond 16:00 uur. Het meisje werd op de fiets aangereden door een automobilist. De hulpdiensten rukten nog groots uit voor het meisje. Zo landde er ook een traumahelikopter in een nabijgelegen weiland. Maar alle hulp mocht niet meer baten. Zij overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Direct na het ongeval heeft de politie de familie van het meisje geïnformeerd over het tragische ongeval.

Op sociale media wordt met verdriet gereageerd op het overlijden van het pas 15-jarige meisje. Het overlijden van het meisje komt daardoor ook hard aan onder de Apeldoorners. “Zo’n jong meisje nog in de bloei van haar leven” luidt een van de reacties. De politie heeft het ongeval in onderzoek. Daarvoor was de Deventerstraat gisteren enkele uren afgesloten.

Bent u getuige van dit tragische ongeval of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen