Gelderland

Felle uitslaande brand verwoest strandpaviljoen De Robberskamp Bussloo

WILP – Bij recreatieplas Bussloo in Wilp is gisterenavond een uitslaande brand uitgebroken in strandpaviljoen De Robberskamp. De vlammen sloegen metershoog uit het dak van het paviljoen.

De melding werd gedaan om iets over tienen. Toen de eerste wagen ter plaatse kwam bleek er al sprake te zijn van een felle uitslaande brand. Daardoor is er opgeschaald naar het sein middelbrand. Er werden korpsen uit Deventer, Gorssel en Twello gealarmeerd om de brand te kunnen bestrijden.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Een van de opgeroepen brandweerwagens was vast komen te zitten in het zand. Deze werd uiteindelijk met scheppen losgemaakt.

Het pand is volledig verloren gegaan.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen