Utrecht

Twee motorrijders gewond tijdens crossen in berm langs A27 Eemnes

EEMNES – Zondagmiddag 19 november tegen 13.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden langs de Rijksweg A27 L bij hectometerpaal 99,3 ter hoogte van Eemnes.

Twee motorrijders waren gewond geraakt bij een ongeval tijdens het crossen in de berm langs de snelweg. Eén van de motoren belandde in de sloot. Gezien de ernst van de verwondingen werd een traumateam per helikopter ingevlogen. Zij zijn op de snelweg geland. De snelweg werd eerst volledig afgesloten, later alleen de rechterrijstrook. Beide bestuurders zijn behandeld in de ambulances. De trauma-arts heeft daarbij geassisteerd. Eén van de motorrijders is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De andere hoefde niet vervoerd te worden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft de motor uit de sloot gehaald. De motoren zullen met eigen vervoer weggehaald worden. Het ongeval zorgde voor zo’n half uur vertraging voor het verkeer uit de richting van Almere naar Utrecht.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen