Gelderland

Veel ongeloof en verdriet na overlijden meisje (15) na tragisch ongeval in Apeldoorn

APELDOORN – Verdriet, verslagenheid en ongeloof. Dat heerst er in Apeldoorn na het tragische ongeval afgelopen vrijdag waarbij een 15-jarig meisje om het leven kwam na een aanrijding met een auto op de Deventerstraat in Apeldoorn.

Het ongeluk gebeurde op de parallelweg van de drukke N344 tussen Apeldoorn en Twello. Ter hoogte van het viaduct van de A50 ging het mis. Door een nog onbekende oorzaak kwam een personenauto met het meisje op de fiets in botsing. De hulpdiensten rukten massaal uit, er landde een traumahelikopter in een nabijgelegen weiland.

Op social media reageren mensen vol ongeloof en verdriet op het overlijden van het pas 15-jarige meisje. “Zo’n jong meisje nog in de bloei van haar leven” luidt een van de reacties.

Ook bij de voetbalclub Voorwaarts Twello waar het meisje speelde wordt er met verdriet gereageerd. Zij hebben aangegeven alle wedstrijden van dit weekend af te gelasten. Dat schrijft de club op haar website. Het team waarin het meisje speelde wordt gesteund door de club en kan in de kantine van de sportclub samenkomen.

Gerelateerde artikelen