Overijssel

Ontsnapte ezel zet boel op stelten bij VMBO school in Hengelo

Hengelo – Op maandag 20 november liep een ontsnapte een ezel op de Fré Cohenstraat in Hengelo. De ezel besloot een bezoek te brengen aan het VMBO-schoolplein van het CT Storkcollege, wat voor opschudding zorgde.

Leerlingen grepen naar hun mobiele telefoons en begonnen het tafereel te filmen. Sommige kinderen stonden te gillen en waren bang voor de ezel. Conciërges stuurden de leerlingen van het plein en slaagden erin de ezel te kalmeren. Uiteindelijk werd de ezel door de conciërges met een touw vastgemaakt en meegenomen.

De ezel was ontsnapt uit een weiland in de buurt. Dankzij het snelle optreden van de conciërges werd voorkomen dat de ezel op een drukke weg terechtkwam, met alle gevolgen van dien.

Foto’s: GinoPress BV

Gerelateerde artikelen