Gelderland

Vrouw gewond na harde botsing in buitengebied Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij een harde botsing tussen een personenauto en een taxibusje in het buitengebied van Beekbergen is een vrouw gewond geraakt. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de kruising Hulleweg met de Ruggeweg. Door een voorrangsfout kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De Mercedes, met daarin een vrouw, man en een hond, kwam door de botsing in een droge sloot terecht. De taxibus waarin de chauffeur en een bijrijder zaten belandde in een weiland.

De bestuurster van de Mercedes raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend. Haar man en de hond kwamen met de schrik vrij. Ook de twee inzittenden van de taxibus kwamen met de schrik vrij.

De twee zwaar beschadigde voertuigen moeten door een berger worden afgesleept.

De kruising is vanwege het ongeluk afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen