Gelderland

Brand in grote bouwcontainer Wilmersdorf Apeldoorn

APELDOORN – Bij Nijhuis bouw aan de Wilmersdorf in Apeldoorn is een grote bouwcontainer in brand gevlogen. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij.

Rond 18.30 uur zagen voorbijganger een forse rookontwikkeling vanaf het terrein komen. Op een gegeven momenten waren er ook vlammen zichtbaar. De opgetrommelde brandweerlieden waren snel ter plaatse. De brandweer rukte met spoed uit, omdat de brand leek over te slaan naar een naastgelegen loods. De brandweer heeft door het snelle optreden dit weten te voorkomen.

Naast een blusvoertuig werd er ook een waterwagen gealarmeerd om voldoende bluswater aanwezig te hebben. De container lag namelijk vol met bouwafval en hout. De oorzaak van de brand is niet bekend.

De brandweer is zeker nog een half uur bezig met het blussen van de brand.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen