Noord-Holland

Overleden persoon onder verdachte omstandigheden gevonden Baansingel Alkmaar

ALKMAAR – Woensdagavond heeft er op de Baansingel in Alkmaar een grote politieactie plaatsgevonden. Rond het begin van de avond is een deel van de straat afgezet, er liepen tientallen agenten en rechercheurs rond. Er bleek een overleden persoon te zijn gevonden onder verdachte omstandigheden.

Omdat het slachtoffer onder verdachte omstandigheden is aangetroffen is direct een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart. Dit team doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden van het slachtoffer.

Er is later op de avond een 58-jarige man uit Alkmaar aangehouden. Deze persoon zit nog vast en zijn betrokkenheid wordt onderzocht. 

Hebt u belangrijke informatie over deze zaak? Neem dan direct contact op met de politie. Dat kan via de gratis Opsporingstiplijn: 0800-6070

Foto’s: Bas Bergamin

Gerelateerde artikelen