Gelderland

Auto belandt in schuur na ongeval Cuneraweg Rhenen

RHENEN – Op de Cuneraweg (N233) bij Rhenen heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Daarbij raakte zeker één persoon gewond. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur door een nog onbekende oorzaak. Bij het ongeluk raakte twee auto’s fors beschadigd. De achterzijde van de rode auto zit flink in elkaar. De tweede auto staat in een tuin, de auto is na de botsing door een heg heen gereden en in de tuin tot stilstand gekomen. De auto staat in een schuur.

Een automobilist is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie neemt verklaringen op van getuigen en van de betrokkenen. De zwaar beschadigde auto’s zullen door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen