Gelderland

Persoon overleden na aanrijding met trein station Apeldoorn Osseveld

APELDOORN – Op het spoor bij station Apeldoorn Osseveld is vanavond een persoon om het leven gekomen na een aanrijding met een trein.

Rond 21:45 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Onder andere de brandweer werd met drie voertuigen gealarmeerd. Ook kwam er met spoed een ambulance ter plaatse. Bij incidenten op het spoor wordt ook direct ProRail aangestuurd. Helaas mocht alle hulp niet meer baten voor het slachtoffer. Deze overleed ter plaatse aan de verwondingen. Het is niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De politie en ProRail hebben het ongeval in onderzoek.

Vanwege de aanrijding rijden er tussen Apeldoorn en Deventer geen treinen. Dit zal tot ongeveer zaterdagochtend 01:15 uur duren volgens de NS.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen