Gelderland

Voetganger geschept en overreden door meerdere auto’s A1 Bathmen

BATHMEN – De snelweg A1 tussen Hengelo en Apeldoorn is ter hoogte van Bathmen volledig afgesloten vanwege een heftig ongeluk. Een voetganger zou geschept zijn door een personenauto. De voetganger overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten kregen rond 23.45 uur een melding binnen van een heftig ongeluk. Volgens omstanders zou een auto op de vluchtstrook zijn gestopt waarna iemand is uitgestapt. De voetganger is vervolgens door een naderende auto geschept en door meerdere voertuigen overreden. Het slachtoffer is ter plekke overleden aan zijn/haar verwondingen.

De snelweg A1 is richting Apeldoorn volledig afgesloten. Verkeer wordt bij Holten van de snelweg geleid. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De snelweg zal de komende uren zijn afgesloten vanwege het aanvullende onderzoek van de politie.

Het verkeer richting Apeldoorn moet omrijden. Het ingesloten verkeer wordt zo snel mogelijk door de politie teruggeleid naar de laatste afrit.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!